Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Ukončenie pre lištu SDK 12mm čierna

0.70€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 10030

Stav skladu : 0
Externý sklad : 250

Ukončenie pre lištu SDK 12mm čierna je nevyhnutným doplnkom pre dokončenie inštalácie LED osvetlenia, konkrétne pre profily Masterled GK 12mm. Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu PC (polykarbonát), ktorý je známy svojou pevnosťou a odolnosťou. Farba ukončenia je čierna, čo dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do rôznych dizajnov interiérov.

Rozmery tohto ukončenia sú 17,4 x 14,5 mm, čo zabezpečuje presné a stabilné uchytenie na lištu SDK 12mm. Tieto rozmery sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytli maximálnu kompatibilitu s profilmi Masterled GK 12mm, čo znamená, že montáž a inštalácia sú jednoduché a efektívne.

Použitý materiál, PC (polykarbonát), je známy svojimi vynikajúcimi vlastnosťami. Je odolný voči nárazom, čo znamená, že ukončenie je schopné odolať mechanickému namáhaniu, ktoré môže vzniknúť počas inštalácie alebo bežného používania. Polykarbonát tiež ponúka dobrú tepelnú odolnosť, čo je dôležité pre aplikácie s LED osvetlením, kde môže dochádzať k miernemu zahrievaniu. Ďalej je tento materiál odolný voči UV žiareniu, čo zaručuje, že si čierna farba uchová svoj vzhľad aj pri dlhodobom vystavení slnečnému žiareniu.

Čierna farba ukončenia dodáva moderný a esteticky príjemný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych typov interiérov. Čierna je univerzálna farba, ktorá sa ľahko kombinuje s inými farbami a materiálmi, čo umožňuje jej použitie v rôznych dizajnových konceptoch, od minimalistických až po luxusné interiéry.

Ukončenie pre lištu SDK 12mm čierna je navrhnuté tak, aby poskytovalo nielen estetickú hodnotu, ale aj praktickosť a funkčnosť. Montáž je rýchla a jednoduchá, čo šetrí čas a námahu pri inštalácii. Presné rozmery a kvalitný materiál zaručujú, že ukončenie pevne drží a poskytuje bezpečné uchytenie pre lištu a LED osvetlenie.

Tento produkt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a esteticky príjemné riešenie pre dokončenie svojho LED osvetlenia. Či už ide o domáce alebo komerčné priestory, ukončenie pre lištu SDK 12mm čierna z polykarbonátu je spoľahlivou voľbou, ktorá zaručuje dlhú životnosť a vynikajúci vzhľad.

V závere môžeme konštatovať, že ukončenie pre lištu SDK 12mm čierna je vysoko kvalitný produkt, ktorý kombinuje odolnosť, funkčnosť a moderný dizajn, čo ho robí ideálnym riešením pre rôzne aplikácie LED osvetlenia.

Materiál: PC
Farba: čierna
Rozmery:  17,4 x 14,5 [mm]
Vhodné pre profily: Masterled GK 12mm

Farba produktuČierna
Rozmery17, 4 x 14, 5 [mm]
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu