Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Krytka čierna s otvorom pre profil zapustený MASTER

Krytka čierna s otvorom pre profil zapustený MASTER

0.40€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 10028

Stav skladu : 48
Externý sklad : 350

Krytka čierna s otvorom pre profil zapustený MASTER je výnimočne kvalitný produkt, ktorý nájde svoje uplatnenie v mnohých osvetľovacích aplikáciách. Tento produkt je vyrobený z odolného polykarbonátu (PC), čo zabezpečuje jeho vysokú mechanickú pevnosť, odolnosť voči nárazom a dlhú životnosť. Polykarbonát je tiež známy svojou schopnosťou odolať extrémnym teplotám a UV žiareniu, čo robí tento materiál ideálnym pre použitie v interiéri aj exteriéri.

Farba tejto krytky je čierna, čo jej dodáva elegantný a moderný vzhľad, ľahko sa hodí k rôznym typom interiérov a dizajnov. Čierna farba navyše prispieva k zníženiu oslnenia a zlepšuje vizuálny komfort osvetlenia.

Rozmery krytky sú 23,6 x 7 milimetrov, čo je optimálna veľkosť pre rôzne osvetľovacie aplikácie. Táto veľkosť umožňuje jednoduchú inštaláciu a zabezpečuje stabilné upevnenie na profile, čím minimalizuje riziko uvoľnenia alebo pohybu krytky.

Krytka je určená pre zapustené profily MASTERLED. Tieto profily sú široko používané v LED osvetľovacích systémoch vďaka ich výborným vlastnostiam, ako je efektívne odvodnenie tepla a jednoduchá inštalácia. Kombinácia krytky s týmito profilmi zabezpečuje optimálnu ochranu LED pásikov pred mechanickým poškodením a prachom, čím predlžuje ich životnosť a zlepšuje ich výkon.

Okrem toho, krytka s otvorom poskytuje esteticky príjemné riešenie pre osvetľovacie systémy, pretože zabezpečuje rovnomerné rozloženie svetla a minimalizuje viditeľnosť jednotlivých LED diód. To prispieva k vytvoreniu jemného a homogénneho svetelného efektu, ktorý je príjemný pre oči a vytvára príjemnú atmosféru.

Táto krytka je ľahko montovateľná a demontovateľná, čo umožňuje jednoduchú údržbu a výmenu v prípade potreby. Je kompatibilná s rôznymi typmi zapustených profilov MASTERLED, čo z nej robí univerzálne riešenie pre širokú škálu osvetľovacích projektov.

Celkovo, čierna krytka s otvorom pre profil zapustený MASTER je vysoko kvalitný a praktický produkt, ktorý ponúka vynikajúce vlastnosti, odolnosť a estetický vzhľad. Je ideálna pre profesionálne aj domáce osvetľovacie projekty, kde je dôležitá spoľahlivosť, funkčnosť a estetika.

Materiál: PC
Farba: čierna
Rozmery:  23,6 x 7 [mm]
Vhodné pre profily: Masterled zapustené

Pridajte hodnotenie produktu