Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 6000K SENSOR BLACK EKO-LIGHT

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 6000K SENSOR BLACK EKO-LIGHT

45.25€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10000

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 6000K SENSOR BLACK EKO-LIGHT

Záhradná solárna nástenná lampa Wings LED od Eko-Light je moderné a efektívne osvetlenie, ktoré kombinuje estetiku s funkčnosťou a ekologickou udržateľnosťou. S jej minimalistickým dizajnom a čiernou farbou sa ľahko hodí do rôznych exteriérových priestorov, či už ide o súkromné záhrady, terasy alebo vstupné priestory.

Tento model lampy má integrovaný solárny panel, ktorý je zodpovedný za zber slnečného žiarenia a premenu na elektrickú energiu. Energiu ukladá do vstavanej nabíjateľnej batérie, čím eliminuje potrebu externého elektrického zdroja. To z nej robí energeticky samostatné a ekologicky šetrné riešenie osvetlenia.

Lampa je vybavená LED technológiou, ktorá poskytuje vysokú účinnosť a dlhú životnosť. LED diódy majú príkon 2W a svietivosť s teplotou farby 6000K, čo zodpovedá jasnému dennému svetlu. Táto teplota farby je ideálna pre bezpečnostné osvetlenie, keďže vytvára ostré a jasné svetelné prostredie.

Výrobok je tiež vybavený senzorom pohybu, ktorý zvyšuje jeho funkčnosť a bezpečnostné aspekty. Senzor automaticky zapína lampu pri detekcii pohybu v dosahu, čím prispieva k bezpečnosti miesta tým, že osvetľuje cesty a vstupy len vtedy, keď je to potrebné. Toto nielenže šetrí energiu, ale aj znižuje nežiaduce svetelné znečistenie.

Lampa je certifikovaná podľa IP54, čo znamená, že je odolná voči prachu a striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. Táto úroveň ochrany zabezpečuje, že lampa je vhodná na použitie v exteriérnych podmienkach a je odolná voči rôznym poveternostným vplyvom, ako sú dážď alebo prach.

Inštalácia tejto lampy je relatívne jednoduchá a nevyžaduje zložité elektrické práce, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre DIY (urob si sám) projekty. K jej montáži stačí základné náradie a niekoľko skrutiek, čo umožňuje ľahké umiestnenie na rôzne typy stien alebo iných vertikálnych povrchov.

Svojím dizajnom, funkcionalitou a ekologickým prínosom je Záhradná solárna nástenná lampa Wings LED od Eko-Light výbornou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, úsporné a štýlové riešenie pre osvetlenie vonkajších priestorov.

 

Farba produktuČierna
Príkon2W
Rozmery154 x 98mm
Teplota svetla6000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu